Business Hi-Tech

Cera Horodniceanu, care lucrează de 10 ani în Paris pentru grupul Orange, intră în boardul subsidiarei din România

Cera Horodniceanu

Cera Horodniceanu

Autor: Adrian Seceleanu

10.07.2017, 00:02 544

Cera Horodniceanu, director pentru guvernanţă şi performanţă în cadrul grupului francez de comunicaţii Orange, a fost numită administrator şi membru în consiliul de administraţie al subsidiarei din România, conform unei decizii luate de acţionari în luna mai, arată un document publicat în Monitorul Oficial de operator. Horodniceanu, care a absolvit dreptul la Universitatea din Bucureşti, a început să lucreze pentru Orange România în anul 2000. Ea a plecat în 2007 la Paris, la sediul central al Orange, iar de atunci a ocupat mai multe poziţii de management. Numirea în boardul subsidiarei Orange din România are loc în contextul unei demisii, conform datelor din Monitorul Oficial. 

„Adunarea generală a acţionarilor ia act de deminsia doamnei Geneviève Charlette Andre Berliat din funcţia de administrator şi membru al Consiliului de administraţie al Orange Romania. Acţionarii aprobă, prin vot secret, numirea în funcţia de administrator şi membru al consiliului de administratie al Orange România pentru un mandat de 2 ani începând de la data de 29 mai 2017” pe Cera Horodniceanu. În aceeaşi şedinţă acţionarii Orange au aprobat cu un an de zile mandatul auditorului KPMG Audit. Orange este cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO