Business Hi-Tech

Cine conduce zi de zi RCS&RDS?

Cine conduce zi de zi RCS&RDS?
27.04.2017, 19:00 10843

Compania Digi Communications NS, acţionarul principal al companiei de cablu RCS&RDS, liderul pieţei locale de televiziune şi internet fix, a publicat aseară prospectul de emisiune pentru operaţiunea de listare a companiei la Bursa de Valori Bucureşti, care este programată să aibă loc luna viitoare.


Valentin Popoviciu (Administrator Executiv) este membru executiv al Consiliului de Administraţie. El este, de asemenea, membru neexecutiv şi Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al RCS & RDS, funcţie pe care a deţinut-o începând cu anul 2015. Anterior numirii sale în consiliul de administraţie al RCS & RDS, Popoviciu a deţinut funcţia de Business Development Manager al RCS & RDS din anul 1999, după aderarea la companie ca Director al sucursalei Constanţa, în anul 1998. Valentin Popoviciu a absolvit Facultatea de Economie a Universităţii Constanţa-Tomis în anul 1997. El  este membru al consiliului de administraţie începând cu anul 2017 şi actualul său mandat ca membru al consiliului de administraţie urmează să expire in 2020. Ioan Bendei (Vicepreşedinte şi Administrator Executiv al RCS & RDS)  este administrator executiv şi Vicepreşedinte al RCS & RDS. Este membru executiv al conducerii companiei RCS & RDS şi a precursoarelor sale din 1996. Bendei a fost implicat în industria televiziunii prin cablu începând cu 1992. Anterior a lucrat pentru TVS Holding Braşov şi Eurocable Oradea. În ambele funcţii a lucrat îndeaproape cu Zoltán Teszári, fondatorul şi acţionarul majoritar al Societăţii. Înainte de 1992, Ioan Bendei a lucrat ca tehnician pentru Roman Braşov, cel mai mare producător de camioane din România.

Serghei Bulgac (CEO) este membru al Consiliului de administraţie şi CEO. El a fost numit CEO al RCS & RDS în anul 2015. Înainte de a deveni Director General, el a fost Director Financiar al RCS & RDS,. Serghei Bulgac s-a alăturat companiei RCS & RDS în anul 2003. Înainte de a se alătura companiei RCS & RDS, a lucrat ca şi corporate finance associate la EPIC (European Privatization and Investment Corporation) şi ca analist de cercetare la Eastbrokers, o companie de brokeraj. 


Mihai Dinei (Administrator Neexecutiv al RCS & RDS) este administrator neexecutiv al RCS & RDS. Este membru al Consiliului de Administraţie al RCS & RDS din 2003 şi este fostul şef al departamentului juridic al RCS & RDS. Domnul Dinei s-a alăturat companiei RCS & RDS în 1999. Înainte de a se alătura companiei, Mihai Dinei a lucrat ca director de cursuri şi trainer la Institutul Naţional de Administraţie. El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 1997. Înainte de a studia dreptul, Dinei a fost militar profesionist în cadrul Marinei Militare române.

Smaranda Ştreangă (Co-Director Financiar) este Co-Director Financiar al RCS & RDS începând cu anul 2015. Înainte de a se alătura companiei, a deţinut rolul de Manager Financiar la HP (Geboc) şi roluri de audit la PricewaterhouseCoopers şi BDO. Smaranda Streanga a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în anul 2002, are un EMBA de la Universitatea de Afaceri şi Economie din Viena din anul 2013 şi este membru al ACCA.

Dan Ionita (Co-Director Financiar al RCS & RDS) este Co-Director Financiar al RCS & RDS începând cu anul 2015. Înainte de a deveni Co-Director Financiar, Dan Ionita a deţinut funcţia de Manager Financiar din anul 2008, după ce s-a alăturat companiei RCS & RDS în anul 2007, în calitate de Manager de Raportare. Înainte de aceasta, a lucrat la PricewaterhouseCoopers şi Arthur Andersen. Dan Ionita a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în anul 2001, cu o diplomă în Contabilitate şi un master în Sisteme Informatice. El deţine o diplomă ACCA.

 Silviu Georgescu (CTO al RCS & RDS) este CTO al RCS & RDS din 2005. El s-a alăturat companiei RCS & RDS în 2000 în calitate de inginer de teren pentru una dintre reţelele de televiziune prin cablu ale Grupului. Silviu Georgescu a absolvit facultatea de Telecomunicaţii şi Electronică din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti în anul 2000.

Emil Grecu (Director Tehnic al RCS & RDS) este director tehnic al companiei RCS & RDS. Emil Grecu s-a alăturat companiei RCS & RDS în anul 1999, după ce a absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti. El supraveghează dezvoltarea infrastructurii fizice a Grupului şi operarea serviciilor video (TV prin cablu şi DTH). A absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti cu o diplomă în Electronică şi Telecomunicaţii în anul 2000.

Emil Jugaru (Şef al Departamentului de Vânzări şi Relaţii cu Clienţii din cadrul RCS & RDS) este şef al departamentului de Vânzări şi Relaţii cu Clienţii din cadrul RCS & RDS. El s-a alăturat companiei RCS & RDS în 1997. Înainte de aceasta, a lucrat pentru compania Magic System, specializată în vânzarea unor produse IT de nişă. Emil Jugaru a absolvit în 1996 Universitatea Politehnică din Bucureşti, Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

Dragoş Spataru (Şef al departamentului de Telefonie Fixă şi Comunicaţii Mobile RCS & RDS) este şeful departamentului de Telefonie Fixă si Comunicaţii Mobile al companiei RCS & RDS din anul 2010 şi, înainte de aceasta, a fost managerul Voice Business Unit al companiei RCS & RDS. Dragoş Spataru s-a alăturat companiei RCS & RDS în anul 1998 ca web designer. Înainte de a se alătura echipei RCS & RDS, el a lucrat în vânzări de imprimante high end şi echipamente de imagistică. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Informatice la Universitatea Politehnică din Bucureşti în anul 2000.

Ovidiu Bejan (Director Comercial pentru Comunicaţii Mobile al RCS & RDS) s-a alăturat companiei RCS & RDS în 2014 ca Director Comercial pentru Comunicaţii Mobile. Înainte de a se alătura companiei, el a fost Regional Director Consumer Market pentru Vodafone România. Înainte de aceasta, a lucrat ca Director Comercial pentru compania RHS şi, între 2001 – 2012 a deţinut diverse funcţii în cadrul Genco Trade. Ovidiu Bejan a absolvit Facultatea de Inginerie Nucleară a Universităţii Politehnice din Bucureşti în 1995.

Mihaela Toroman (Accounts Manager şi Trezorier al RCS & RDS) este Accounts Manager şi Trezorier al RCS & RDS din 2015. Între 2010 şi 2015, ea a fost Financial Manager în cadrul RCS&RDS. Înainte de aceasta, în perioada 2006 – 2010, a fost Controlling Manager în cadrul RCS&RDS. Înainte de a se alătura companiei RCS&RDS, Mihaela Toroman a deţinut funcţia de contabil la Euromedia Group. A absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti cu o diplomă în contabilitate şi sisteme informatice.

Florin Ungureanu (Director General al Digi Ungaria) este Directorul General al companiei Digi Ungaria din anul 2011. El s-a alăturat companiei RCS & RDS în anul 2005, în calitate de contabil în biroul nostru din Bucureşti. Între 2006 şi 2008, Florin Ungureanu a lucrat în departamentul de audit financiar la Ernst & Young România, iar în 2008 s-a alăturat iar societăţii RCS & RDS în calitate de „business controller” din cadrul Departmentului Financiar . A absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în 2005.

Dragoş Chivu (Director General al Digi Italy) este Director General al Digi Italy din anul 2015. Înainte de a se alătura grupului RCS & RDS în calitate de Director General şi membru al consiliului de administraţie pentru Digi Italy, a fost CEO al entităţilor din România şi Moldova ale Grupului Printec, un integrator IT specializat în soluţii bancare. Dragoş Chivu are o experienţă de 20 ani în sectorul telecomunicaţiilor, lucrând pentru companii de mare calibru precum Digi Italy, Printec, Vodafone, Nokia, Telemobil si Orange. A obţinut diploma de inginer în telecomunicaţii de la Universitatea Politehnică din Bucureşti şi deţine un MBA de la Romanian –Amercian School of Business şi Kennesaw State University.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO