Business Hi-Tech

Ciprian Donciu, Country Manager Asus Romania & Hungary: 70% din cifra noastră de afacere vine din PC-uri

Ciprian Donciu, Country Manager Asus Romania & Hungary:...

Autor: Ştefan Stan

14.11.2016, 16:19 300

Asus este un producător care vine din zona de PC-uri. 70% din cifra noastră de afacere vine din PC-uri, iar anul acesta PC-urile au avut o scădere accelerată, de circa 10%. Datorită strategiei noastre de a ne concentra pe segmentul premium, de gaming, şi datorită unor acţiuni, precum garantarea fiabilităţii produselor cu banii înapoi pentru un produs stricat în timpul garanţiei, ne-au adus o creştere anul acesta, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager Asus România & Ungaria, la ZF Digital 2016.

Începând cu anul trecut am intrat şi pe smartphone-uri. Valoric, piaţa de smartphone-uri este de 4 ori mai mare decât piaţa de PC-uri.

Noi ca industrie avem misiunea de a arăta clienţilor care este motivul pentru care trebuie să schimbe device-ul. Am venit cu nişte produse din zona de 2 în 1 şi zona de ultra mobile care sunt foarte atractive ca design, de unde avem şi o creştere semnificativă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO