Business Hi-Tech

Claudiu Constantinescu, Endava: Unu din trei oameni pe care îi recrutăm vine în companie la recomandarea unui angajat. „Anul acesta am deschis centre de livrare în Timişoara şi Braşov, oraşe pe care le-am ales datorită potenţialului acestor pieţe”

Claudiu Constantinescu, manager pentru regiunea de sud-vest a Europei Centrale şi de Est

Claudiu Constantinescu, manager pentru regiunea de sud-vest a Europei Centrale şi de Est

Autor: Adrian Seceleanu

21.11.2019, 08:30 1894
Compania britanică de software Endava, care are pe plan local 7 centre cu aproape 3.000 de oameni, a ajuns să re­cru­teze o treime din angajaţii noi la re­comandarea celor existenţi, a declarat pentru ZF Claudiu Constantinescu, manager pentru regiunea de sud-vest a Europei Centrale şi de Est (Braşov, Bucureşti, Piteşti, Belgrad, Sofia şi Skopje).

„Un aspect important pentru noi este faptul că 1 din 3 angajaţi ni se alătură prin programul de re­comandări - colegilor noştri le place să lucreze în Endava şi îşi recomandă şi prietenii pentru poziţiile deschise. Acesta este un indicator important al satisfacţiei angajaţilor din interiorul companiei”, a spus reprezentantul Endava.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO