Business Hi-Tech

Clienţii RCS & RDS îşi pot plăti facturile şi la terminalele Qiwi

Clienţii RCS & RDS îşi pot plăti facturile şi la...

Autor: Ioana Nita

18.12.2014, 00:00 301

RCS & RDS, cel mai mare operator de cablu de pe piaţa locală, a încheiat un parteneriat cu furnizorul de soluţii pentru plăţi electronice Qiwi România. Astfel, clienţii RCS & RDS îşi pot plăti facturile prin intermediul terminalelor self-service Qiwi care se regăsesc în marile centre comerciale, supermarketuri, hipermarketuri şi în magazinele de proximitate.

„Am dezvoltat de-a lungul timpului, prin diferite parteneriate de acest fel, o gamă variată de modalităţi de plată pentru abonaţii companiei”, a declarat Florin Nemeş, coordonator marketing şi PR al operatorului RCS & RDS.

Abonaţii RCS & RDS pot achita de asemenea facturile telefonice în punctele de prezenţă ale companiei şi în noile magazine Digi, la ghişeele sau ATM-urile/bancomatele băncilor partenere, prin direct debit, online sau prin virament bancar, prin terminalele PayPoint şi Payzone, dar în magazinele partenere Mobile-Distribution.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO