Business Hi-Tech

Clienţii UPC pot urmări programele de la TV şi online de pe dispozitive mobile

Clienţii UPC pot urmări programele de la TV şi online...

Autor: Ioana Nita

17.12.2014, 00:01 6306

UPC România, al doilea jucător de pe piaţa locală de cablu TV, a lansat serviciul Horizon Go, prin intermediul căruia clienţii săi au acces gratuit la canalele TV în mediul online, putând accesa platforma şi de pe dispozitive mobile, precum smartphone-uri sau tablete.

„Peste jumătate - 53% - dintre utilizatori îşi doresc să aibă acces la aceste servicii de divertisment pe orice dispozitiv, oriunde ar fi.Acum, cu Horizon Go, clienţii UPC dispun de conţinut TV pe dispozitive mobile, atât acasă, cât şi în afara casei”, a declarat Robert Redeleanu, director de marketing în cadrul UPC România.

Prin intermediul platformei Horizon Go, clienţii UPC au acces la 58 de canale TV, în funcţie de abonamentul de televiziune deţinut. Aceştia pot de asemenea să programeze de la distanţă mediaboxul DVR pentru a înregistra programele TV preferate. Horizon Go este disponibilă ca aplicaţie pentru smartphone-uri şi tablete care rulează sistemele de operare Google Android şi Apple iOS, iar pe de pe PC poate fi accesată la adresa horizon.tv/ro_ro/.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO