Business Hi-Tech

Clienţii Vodafone au acces în roaming la serviciile incluse în abonament sau în opţiunile prepay

Clienţii Vodafone au acces în roaming la serviciile incluse în abonament sau în opţiunile prepay

Autor: Adrian Seceleanu

03.07.2012, 00:00 868

Clienţii Vodafone care activează o nouă opţiune lansată de operatorul de telefonie mobilă pot utiliza când sunt în străinătate minutele de apeluri naţionale şi pachetele de date din planurile tarifare de acasă.

"Prin achitarea unei taxe de 3,99 euro pe zi, clienţii Vodafone, atât persoane fizice, cât şi clienţi companii, abonaţi şi utilizatori ai serviciilor prepay, vor putea folosi internetul pe mobil, minutele şi SMS-urile naţionale incluse în planul tarifar la nivel de abonat sau pe cartela Vodafone pentru apeluri şi SMS-uri locale iniţiate în ţara vizitată şi către România. Odată activată, opţiunea este valabilă până la ora 00:00 a României şi este disponibilă în 45 de ţări", potrivit Vodafone.

"Până acum, cei care călătoreau în afara ţării şi îşi activau serviciul de roaming foloseau cu economie serviciile de voce şi, cu şi mai multă precauţie, traficul de date. Noul nostru produs, lansat într-un moment în care încep vacanţele de vară, reconfigurează serviciile de roaming disponibile în România", a declarat Andreea Cramer, director voice marketing, Consumer Unit, în cadrul Vodafone România. Vodafone este numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă după numărul de clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO