Business Hi-Tech

Clujenii de la Brinel şi-au majorat afacerile cu 30% anul trecut, la 24 milioane de euro

Marcel Borodi: Businessul a pierdut un trimestru cu trecerea de la guvernul Ponta la guvernul Cioloş

Marcel Borodi: Businessul a pierdut un trimestru cu trecerea de la guvernul Ponta la guvernul Cioloş

Autor: Oana Stupinean

07.03.2016, 00:06 387

„Capitalul este un animal foarte fricos, fuge repede când dă de incertitudini. Vedem mediul privat investind şi de aceea avem speranţa că în perioada mai-decembrie anul va fi din nou bun“, afirmă antreprenorul clujean.

Brinel, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii IT de pe piaţa locală, controlat de antreprenorul Marcel Borodi din Cluj-Napoca, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 24 de milioane de euro (106 milioane de lei), în creştere cu 30% faţă de 2014 cu cei 165 de angajaţi. În 2014, compania clujeană avea afaceri de circa 18 milioane de euro (80 de milioane de lei), potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Businessul a fost influenţat de nivelul investiţiilor din sectorul public, a declarat Marcel Borodi, CEO al Brinel. „Ştiind că în 2015 nu vor fi multe investiţii, nu ne aşteptăm ca lucrurile să evolueze destul de bine. Au fost totuşi nişte proiecte cu fonduri europene care au obligat beneficiarii să se grăbească, să adopte decizii, să facă licitaţii şi să finalizeze proiectele. Lucrul respectiv s-a văzut în evoluţia noastră de anul trecut, am crescut cu 30%, iar anul acesta ne aşteptăm să creştem cu 10-15%“, a spus Marcel Borodi, CEO al Brinel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO