Business Hi-Tech

Clujenii de la Fortech au angajat 70 de softişti

Autor: Laurentiu Cotu

26.10.2011, 00:00 724

Compania clujeană Fortech, dezvoltator software în regim de outsourcing, a recrutat în acest an 70 de oameni pe partea de dezvoltare software şi testare. Compania are disponibile în momentul de faţă încă 20 de posturi. În primul semestru Fortech avea 170 de angajaţi.

Compania a investit în acest an circa 300.000 de euro, în principal pentru deschiderea unor noi birouri în Cluj-Napoca. Compania dispune în prezent de 3 locaţii în Cluj şi intenţionează ca până la finele anului să deschidă cel de-al patrulea birou.

"Până la finele anului avem în plan deschiderea celui de-al patrulea birou Fortech din Cluj, crescând astfel capacitatea echipelor noastre la circa 250 de locuri. Problema cea mai mare rămâne insuficienţa resurselor umane, fenomen care a limitat posibilitatea noastră de creştere şi de gestionare a investiţiilor pe direcţiile prioritare", a declarat Călin Văduva, managing director.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO