Business Hi-Tech

Clujenii de la SoftVision au ajuns la 1.200 de angajaţi

Clujenii de la SoftVision au ajuns la 1.200 de angajaţi

Autor: Laurentiu Cotu

04.11.2014, 00:06 407
SoftVision, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de aplicaţii software din Transilvania, a inaugurat cel de-al doilea sediu din Bucureşti, ajungând în prezent la aproximativ 1.200 de angajaţi. Compania a deschis în acest an noi sedii în Cluj-Napoca, Timişoara, Baia Mare şi Bucureşti, dar şi la New York, în SUA. SoftVision a deschis cel de-al doilea sediu din Bucureşti, la un an de la inaugurarea primului centru deţinut de companie în Capitală.
 
„Inaugurarea imobilului coincide cu depăşirea pragului de 100 de angajaţi în filiala din Bucureşti. Echipa îşi desfăşoară activitatea în zona Charles de Gaulle - Arcul de Triumf, în două clădiri renovate şi modernizate“, a declarat George Stan, director general al SoftVision.
 
Noul sediu al SoftVision din Bucureşti se află într-o clădire cu 5 niveluri, având o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi şi o capacitate de 85 de staţii de lucru, la care se adaugă săli de conferinţă, o bucătărie, o sală de mese şi Fun Corner, spaţiul de jocuri şi relaxare.
 
„Într-un singur an, ne-am triplat echipa din Bucureşti. Majoritatea angajaţilor sunt specialişti cu peste 5 ani de experienţă, care lucrează cu toate tehnologiile existente pe piaţa de IT“, a declarat Mihai Răduţă, directorul filialei SoftVision din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO