Compania care concentrează toate operaţiunile mobile ale Telekom va avea un capital social de 1,6 mld. lei

19 dec 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Telekom România Mobile Communications este al treilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, cu aproape 5 milioane de clienţi la finele lunii septembrie.

Telekom România Mobile Communications, compania care concentrează de la 1 decembrie toate operaţiunile mobile ale grupului Telekom în România după fuziunea prin absorbţie cu firmele Germanos Telecom, Sunlight România şi Telemobil, are un capital social de 1,59 mld. lei, deţinut în proporţie de 69,99% de către un vehicul controlat de grupul elen OTE, conform unui document publicat de operator în Monitorul Oficial.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.12.2017

 
Cuvinte cheie:
capital social
, companie
, operatiuni
, romania
, clienti
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide