Business Hi-Tech

Compania de blockchain Modex, fondată de antreprenorul Mihai Ivaşcu, a fost acceptată în acceleratorul C5 Accelerate din SUA

Compania de blockchain Modex, fondată de antreprenorul...

Autor: Alex Ciutacu

13.05.2020, 15:28 463

Compania de blockchain Modex, parte a grupului M3 Holdings fondat de antreprenorul Mihai Ivaşcu, a fost acceptată în cadrul acceleratorului de business C5 Accelerate din Statele Unite, fiind una dintre cele 3 companii alese în seria de primăvară din 2020, conform informaţiilor oferite de Modex.

„Această validare din partea unui mare fond de investiţii din Statele Unite reprezintă una dintre cele mai importante realizări de la fondarea companiei noastre, în urmă cu 3 ani. Sunt convins că această recunoaştere implică şi o serie de responsabilităţi pentru noi, dar suntem gata să jucăm în liga mare.", a spus Mihai Ivaşcu, CEO şi cofondator Modex.

Acest accelerator este operat de fondul de investiţii C5 Capital, specializat în ecosisteme sigure de date, securitate cibernetică, inteligenţă artificială şi infrastructură cloud.

Modex face parte din a şaptea cohortă de companii acceptate în accelerator, iar programul se desfăşoară în perioada 4 mai-31 iulie 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO