Business Hi-Tech

Compania de blockchain Modex, fondată de un român, şi-a deschis un birou în Silicon Valley şi discută o nouă finanţare

Reprezentanţii companiei de blockhain Modex la lansarea biroului din Silicon Valley

Reprezentanţii companiei de blockhain Modex la lansarea biroului din Silicon Valley

Autor: Alex Ciutacu

04.12.2019, 11:00 737

Compania de blockchain Modex, parte a grupului M3 Holdings fondat de antreprenorul român Mihai Ivaşcu, care a atras finanţări de la investitori precum Merryl Lynch şi JPMorgan prin şase runde de finanţare, şi-a deschis în luna noiem­brie un birou în Silicon Valley şi anunţă că va încheia următoarea rundă de finanţare în primul trimestru din 2020.

„Odată cu intrarea pe piaţa americană de enterprise ca o companie care dezvoltă noi tehnologii şi care are în ADN-ul ei inovaţia, Modex şi-a urmat drumul şi a deschis primul său birou de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii în Silicon Valley. Core-ul echipei de programatori rămâne la Bucureşti, headquarter-ul nostru este în continuare la Londra, dar Silicon Valley va fi o punte pentru dezvoltările tehn­o­logice ulterioare, cu un accent deosebit pus pe cercetare şi dezvoltare“, spune Alin Iftemi, head of business, Modex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO