Compania de cablu a grupului Telekom România a avut afaceri de 96 mil. lei, mai mari cu 4%

14 iun 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Cifra de afaceri a companiei Nextgen Communications, un furnizor de servicii de comunicaţii parte a grupului Telekom România, a crescut anul trecut cu 3,7%, la 96,5 mil. lei (21,1 mil. euro), conform datelor raportate de operator la Ministerul Finanţelor Publice.

Compania a înregistrat un profit net de 3,9 mil. lei (0,8 mil. euro), faţă de o pierdere netă de 4,6 mil. lei (1 mil. euro) în anul precedent. Marja de profit a companiei a fost de 4% din venituri, conform datelor de la Finanţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Telekom
, companie
, grup
, romania
, crestere
, cablu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide