Business Hi-Tech

Compania elenă SoftOne Group, prezentă şi în România, vinde 45% din acţiuni către un grup de investitori pentru a finanţa dezvoltarea internaţională, inclusiv în România

Compania elenă SoftOne Group, prezentă şi în...

Autor: Roxana Rosu

04.11.2021, 11:16 221

Un grup internaţional de investitori achiziţionează 45% din acţiunile companiei greceşti SoftOne Group, infuzia de capital urmând să finanţeze şi dezvoltarea internaţională a companiei, ţinta pentru sucursala din România fiind o cifră de Afaceri de 5 milioane euro până în anul 2025.

SoftOne Group, membru al grupului de investiţii Olympia, este present în România prin intermediul SoftOne Technologies, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software ERP, CRM şi aplicaţtii Web & Mobile din Europa de Sud-Est.

Grupul elen a anunţat alăturarea lui Marco Veremis şi a unui grup internaţional de investitori în frunte cu Franck Cohen în consiliul de administraţie al companiei. Investiţia s-a realizat integral prin achiziţionarea acţiunilor deţinute de alţi acţionari privaţi. 

„Suntem mândri de această investiţie pentru că reprezintă o recunoaştere a succesului comercial şi a strategiei de produs SoftOne din partea investitorilor consacraţi în industria tehnologiei. Marco Veremis, Franck Cohen, împreună cu Antonis Kyriazis, Olympia Group şi noii investitori sunt cei mai potriviţi parteneri pentru a ne susţine strategia de dezvoltare, astfel încât să ne promovăm cu succes soluţiile inovatoare în toate statele în care activăm şi pe piaţa internaţională. Echipa SoftOne devine din ce în ce mai puternică, lucru care ne va ajuta cu siguranţă să ne menţinem şi pe viitor poziţia de lider din industria software”, a susţinut Panos Martinis, CEO SoftOne Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO