Business Hi-Tech

Compania Elysian Software din Timişoara a lansat o aplicaţie de pontaj online şi management al timpului

Compania Elysian Software din Timişoara a lansat o...

Autor: Ioana Nita

16.02.2021, 00:00 349

Compania Elysian Software din Timişoara, specializată în dezvoltarea şi implementarea de produse şi soluţii IT, a lansat o aplicaţie de pontaj online şi management al timpului care le permite managerilor şi departamentelor de resurse umane să ţină evidenţa orelor de lucru ale angajaţilor în condiţiile în care tot mai mulţi angajaţi lucrează de la distanţă din cauza pandemiei.

Aplicaţia, numită Tassis, permite gestionarea eficientă a timpului, echipei şi a proiectelor, oferind rapoarte şi statistici managerilor de echipe şi proiecte, precum şi sprijin specialiştilor de HR-contabilitate în întocmirea documentelor HR necesare din punct de vedere legal.

„Mai ales în contextul telemuncii, utilizatorii aplicaţiei Tassis se bucură de multe avantaje, indiferent de domeniul de activitate sau funcţia pe care o deţin. Pe de-o parte managerii de echipă şi angajatorii pot monitoriza în timp real munca angajaţilor, pe de altă parte au la finalul lunii statistici ale eficienţei echipei şi rapoarte pentru facturarea serviciilor către clienţi., a declarat Radu Milos, cofondator şi CTO Elysian Software.

„În acelaşi timp, managerii de HR au la dispoziţie toată informaţia necesară raportărilor legale. Cu ajutorul Tassis, activităţile sunt mai bine împărţite, planificarea şi finalizarea proiectelor mai uşoare, înlăturând nevoia de şedinţe interminabile prin înlocuirea acestora cu update-urile necesare tuturor direct în aplicaţie.”

Tassis vine în ajutorul fiecărei părţi co-interesate de pe piaţa muncii, cu aplicabilitate în absolut orice industrie.

Aplicaţia Tassis răspunde cerinţelor legale impuse prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 53 din 4 august 2017: evidenţa clară a orelor de muncă ale angajaţilor, cu informaţii exacte referitoare la începutul şi sfârşitul activităţii.

Printre funcţionalităţile Tassis se numărăi: pontaj online simplu şi accesibil de pe orice dispozitiv, şabloane program, managementul orelor suplimentare şi zilelor libere, foi de activitate online etc; managementul proiectelor: gestionarea portofoliului de clienţi, monitorizarea proiectelor şi organizarea activităţilor, gestionarea responsabilităţilor echipei şi progresului activităţilor, stabilirea termenelor limită şi nivelurilor de prioritate etc.; administrarea echipei: administrarea echipei şi a documentaţiei legale necesare, stabilirea rolurilor şi organigramei, geofensing, anunţuri interne etc.; rapoarte şi statistici - foaie colectivă de prezenţă, rapoarte şi statistici pentru clienţi cu orele lucrate, per proiecte şi activităţi, rapoarte şi statistci ale muncii fiecărui angajat şi echipă etc.

Tassis este de asemenea un instrument util şi pentru angajaţi, ajutându-i să îşi gestioneze mai uşor şi mai organizat timpul, abordând un stil de lucru transparent, calculând şi comunicând mai uşor orele suplimentare.

Tassis vine şi în ajutorul freelancerilor cu organizarea proiectelor şi justificarea cu uşurinţă a timpului lucrat pentru un client. De asemenea, aceasta oferă o facturare corectă, generează grafice, identificarea activităţilor care reduc productivitatea şi obţinerea de statistici cu privire la fluxul de muncă. În acelaşi timp, Tassis oferă o mai bună prognoză a timpului de execuţie şi costului proiectelor viitoare.

„În 2016, pornind de la o nevoie internă a echipei Elysian Software, am început să dezvoltăm o aplicaţie internă de pontaj online pentru a oferi flexibilitate echipei şi transparenţă muncii de zi cu zi. Între timp, utilizând softul, am identificat nevoia de a adăuga şi funcţionalităţile de management al proiectelor şi activităţilor, care lipsesc acum în orice altă aplicaţie de pontaj existentă pe piaţă. După folosirea cu succes pe plan intern a aplicaţiei, am oferit acest instrument în sprijinul comunităţii de business. Lansăm acum un produs nou, Tassis, care mult mai performant, cu funcţionalităţi noi, complexe, adaptate nevoilor pieţei internaţionale. Tassis s-a născut din dorinţa de a simplifica şi munca altor companii, angajaţi dar şi a freelancerilor interesaţi de o imagine de ansamblu clară a activităţii lor.”, a declarat Radu Milos, Co-Fondator şi CTO Elysian Software.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO