Business Hi-Tech

Compania locală Alien Surface estimează vânzări de 1,6 mil euro pentru un nou tip de folie de protecţie pentru electronice

Compania locală Alien Surface estimează vânzări de...

Autor: Adrian Seceleanu

20.05.2020, 21:11 365

Compania locală Alien Surface, un producător de folii de protecţie înfiinţat în 2009, estimează vânzări de 1,6 mil. euro pentru un nou tip de folie lansat pe piaţă, care protejează dispozitivele electronice - telefoane, tablete, ceasuri -’ împotriva zgârieturilor şi a şocurilor uşoare.

“Tehnologia care stă la baza protecţiei oferite de noua folie produsă în România este utilizată şi pentru o serie extinsă de echipamente ale NASA. Folia permite o reaplicare repetată, de până la şapte ori, în cazul în care utilizatorul nu a aliniat-o optim cu terminalul protejat. Compania estimează dublarea volumului vânzărilor, la finalul anului 2020, la 1,6 milioane de euro, dar şi anunţă investiţii în valoare de 400.000 de euro în retehnologizare, achiziţia de utilaje, creşterea capacităţii de producţie, extinderea echipei, automatizări, alături de achiziţionarea unui spaţiu de 500 de metri pătraţi, cu rol de birouri, producţie şi depozit”, conform companiei.

“Este momentul reinventării, pentru noi. Experienţa de peste 10 ani ne-a adus în punctul în care suntem gata să protejăm terminalele utilizatorilor cu o folie de nouă generaţie, mult mai sigură, eficientă şi uşor de instalat, dar şi cel în care ne dezvoltăm o nouă identitate, alături de o prezenţă online împrospătată, cu un plus de funcţionalităţi. Este şi momentul în care alegem să ne diversificăm gama de produse, pentru scopul unic de a ajuta medicii din linia întâi. Astfel, am produs deja 5.000 de viziere de protecţie, pe care le-am donat, jumătate spitalelor din Sălaj şi jumătate altor regiuni din ţară şi vom continua, în ritm susţinut, să menţinem acest demers, complet gratuit pentru beneficiarii din sistemul medical”, a declarat Adina Crişan, manager general, Alien Surface.

Reprezentanţii Alien Surface estimează că vor atinge un volum de vânzări de 2.000.000 de euro în următoarele 12 luni.
Folia asigură protecţie 360˚ a terminalelor, pe ecran, laterale şi spate şi permite o transparenţă de 100%, fără a influenţa culorile. În curând, aceasta va fi adaptată şi pentru protejarea dispozitivelor din industria auto şi cea medicală. “Oficialii Alien Surface au în plan şi lansarea de noi produse, ulterior integrării magazinului online pe platforma Blugento, sub noua identitate conturată de Beniamin Pop Studio. De asemenea, partenerii vor putea achiziţiona mai facil produsele, datorită unei noi platforme B2B.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO