Business Hi-Tech

Compania locală de blockchain Modex câştigă acces la noi pieţe, după obţinerea unei certificări de la Microsoft

Compania locală de blockchain Modex câştigă acces la...

Autor: Adrian Seceleanu

17.03.2021, 11:30 362

Compania locală de blockchain Modex a obţinut statutul „Co-Sell Ready” de la Microsoft, pas ce  îi va permite să acceseze pieţe noi şi o comunitate vastă de potenţiali clienţi din reţeaua Microsoft. Această colaborare va stimula inovaţia tehnologică prin crearea de soluţii personalizate împreună cu Microsoft. “În 2016, Microsoft a lansat statutul de Co-Sell Ready pentru partenerii săi, oferindu-le prin intermediul lui asistenţă completă pentru vânzări şi marketing. Presupune, de asemenea, acces la o vastă comunitate de clienţi şi parteneri Microsoft pentru oportunităţi de vânzare.

De curând, acest statut a fost acordat companiei Modex, o companie fondată de români care revoluţionează tehnologia blockchain, adresându-se în principal sectorului enterprise. Pe viitor ne dorim să existe cât mai multe companii pornite din România care să poată accesa beneficiile acestui parteneriat”, a declarat Daniel Rusen, director marketing şi operaţiuni în cadrul Microsoft România.

“Noul statut de partener facilitează intrarea companiei Modex într-o comunitate selectă cu acces special la resurse de co-selling şi la echipa globală de vânzări Microsoft, marcând un pas important în dezvoltarea companiei axate pe tehnologia blockchain”, conform companiei. „Obţinerea statutului de „Co-Sell Ready” de la Microsoft este o etapă importantă pentru dezvoltarea noastră viitoare şi totodată este dovada unui parteneriat puternic”, a declarat Mihai Ivaşcu, CEO şi cofondator al Modex.

Statutul de „Co-Sell Ready” oferă produsului Modex Blockchain Database (Modex BCDB) includerea în catalogul de soluţii Microsoft, lucru ce facilitează accesul potenţialilor clienţi la acest produs software. Următorul pas în parteneriatul cu Microsoft este integrarea caracteristicilor de imuabilitate a produsului Modex BCDB în Microsoft365 Compliance Center. Integrarea Modex în ecosistemul Microsoft a început să se contureze în iunie 2020 când compania a fost acceptată în programul Microsoft for Startups. La sfârşitul anului 2020, soluţia patentată Modex BCDB a fost integrată cu Microsoft Azure, unul dintre cei mai mari furnizori de cloud computing disponibili pe piaţă. Prin prisma acestei integrări tehnologice, Modex oferă produsul său software ca un IaaS (Infrastructure as a Service) în ecosistemul de cloud Azure. Din punct de vedere tehnic, de acum beneficiarii Azure pot implementa rapid Modex BCDB în subscripţia lor pentru a ridica şi configura o infrastructură hibridă care îmbunătăţeşte securitatea datelor prin intermediul beneficiilor tehnologiei blockchain dezvoltate la Modex.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO