Business Hi-Tech

Compania locală de outsourcing Optima a deschis al doilea sediu din Iaşi şi va extinde echipa din Braşov cu 20-30 de persoane până la finele anului

Compania locală de outsourcing Optima a deschis al...

Autor: Roxana Rosu

18.10.2019, 11:32 480

Compania locală de outsourcing Optima, parte din Grupul Next Capital, a inaugurat al doilea sediu din Iaşi, cu management separat faţă de structura deja existentă, şi vrea să continue extinderea echipei din Braşov, unde va angaja 20-30 de persoane până la finele anului.

Compania are 400 de angajaţi la nivel naţional şi a înregistrat în primele nouă luni ale anului o creştere cu 10% a afacerilor, la 17 milioane lei.

„Recent am semnat un contract foarte important pentru noi, cu unul dintre liderii de telecomunicaţii de pe piaţa locală şi am inaugurat cel de-al doilea birou din Iaşi, care devine astfel un nou motor de creştere în Iaşi,dar şi pentru întreaga companie. În cele două sedii din Iaşi activăm cu peste 200 de oameni,  40 dintre aceştia fiind angajaţi în această vară. De asemenea, continuăm extinderea locală şi la Braşov, unde plănuim ca până la finalul anul să mai creăm 20-30 de locuri de muncă. Dezvoltarea companiei vine pe fondul creşterii proiectelor existente, dar şi pe adăugarea de clienţi noi”, a declarat Daniel Mereuţă, director Optima.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO