Business Hi-Tech

Compania locală Trencadis bifează încă un contract cu statul

Compania locală Trencadis bifează încă un contract cu...

Autor: Adrian Seceleanu

28.11.2022, 00:03 169

Trencadis, o companie locală de software cu afaceri anuale de peste 20 mil. euro, a anunţat semnarea unui nou contract cu statul: un sistem integrat de management pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

„Acesta este cel de-al patrulea proiect de Big Data în administraţia publică realizat de echipa Trencadis. Sistemul integrat va permite elaborarea de rapoarte, analize, studii menite să îmbunătăţească şi să consolideze capacitatea decizională a CNAS prin prelucrarea datelor specifice colectate de Platforma Informatică din Asigurările de Sănătate (PIAS)“, conform companiei. În urma implementării proiectului, sistemul informatic propus va furniza servicii online specifice structurilor centrale şi teritoriale ale CNAS, administraţiei publice centrale în beneficiul cetăţenilor, al mediului de afaceri şi al altor instituţii şi organizaţii la nivel local şi/sau la nivel central. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO