Business Hi-Tech

Compania NNC Services deschide în Cluj-Napoca al treilea birou din România

Compania NNC Services deschide în Cluj-Napoca al treilea...

Autor: Alex Ciutacu

22.10.2019, 15:33 486

Compania de marketing pentru tehnologie NNC Services îşi extinde prezenţa pe piaţa locală şi deschide în Cluj-Napoca al treilea birou din România, potrivit unui anunţ oficial.

„Cluj-Napoca este unul dintre principalii poli economici ai României şi una dintre pieţele locale pe care NNC Services o deserveşte deja prin servicii de consultanţă de marketing şi management de peste 7 ani. Clienţii pe care îi avem în Cluj-Napoca, potenţialul ridicat de recrutare a specialiştilor în marketing digital şi climatul profesionist al industriei IT&C din oraş ne-au determinat să prioritizăm deschiderea unui nou birou în acest pol economic. La Cluj-Napoca, ne dorim până la finalul lui 2020 o echipă de 10 specialişti în PPC, CRO şi SEO care să dezvolte şi să implementeze strategii de digital marketing pentru clienţii din portofoliul nostru, atât locali cât şi internaţionali” , spune Alexandra Coţovanu, CEO NNC Services. 

Locaţia înfiinţată la începutul unii octombrie se alătură birourilor deschise deja în Bucureşti şi Iaşi. Pe lângă cele trei birouri din România, NNC Services operează pe pieţele din America de Nord şi Europa prin intermediul birourilor din Boston şi Varşovia. 

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO