Compania Silva Sistems a realizat un proiect pilot smart city în Tulcea, cu soluţii de la Allied Telesis şi Axis

21 iun 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Dorin Berbescu, director general al Silva Sistems

Furnizorul de soluţii IT&C şi de securitate Silva Sistems a realizat un proiect pilot smart city în oraşul Tulcea, care a avut ca scop obţinerea unor informaţii legate de fluxurile de trafic rutier din zona centrală a oraşului, în vederea realizării unor proiecte pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trafic şi reducerea poluării şi a zgomotului.

Proiectul pilot a vizat implementarea unui model de sistem de monitorizare integrată a parametrilor statici şi dinamici de trafic auto (număr total de maşini, distribuţie pe categorii de mărime, viteza medie în trafic, densitatea traficului pe fiecare sens) şi mediu (compuşi de azot, carbon şi sulf, praf şi particule, zgomot). 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Silva Sistems
, smart city
, Tulcea
, soluţii
, Allied Telesis
, Axis
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide