Business Hi-Tech

Companiile din România îşi pot prezenta businessul printr-un tur virtual pe Google

Companiile din România îşi pot prezenta businessul...

Autor: Ioana Nita

20.09.2018, 00:00 169

Grupul Id-entity, jucător de top din Europa în conceperea, producerea şi gestionarea conţinuturilor şi serviciilor de comunicaţii digitale, împreună cu FCR Media On Line, compania care deţine şi gestionează brandul Pagini Aurii pe piaţa locală, a lansat în România turul virtual Google 360 Inside View, un produs interactiv care sporeşte semnificativ vizibilitatea online a businessurilor autohtone şi interacţiunea cu potenţialii clienţi.

Turul virtual oferit de Id-entity şi Pagini Aurii este un instrument care facilitează accesul rapid şi permanent, 24/24, în locaţiile unei companii, fie acesta cabinet medical, spaţiu de cazare, salon de beauty sau spaţiu rezidenţial. Practic, clienţii actuali şi potenţiali pot explora locaţia, interiorul şi facilităţile oferite de un furnizor de servicii prin intermediul unei reprezentări fotografice fidele şi interactive, realizată prin tehnologia 360°.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO