Business Hi-Tech

Computacenter România: Vrem să ajungem la 500 de angajaţi în 5 ani

Călin Găbudean, Head of Engineering, Computacenter România

Călin Găbudean, Head of Engineering, Computacenter România

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.02.2022, 00:00 200

Computacenter România, dezvoltator de soluţii complete de IT, are în plan dublarea numărului de angajaţi până la finalul anului în curs, astfel că are deschise circa 100 de poziţii în 2022, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. În prezent, în cadrul Computacenter România lucrează 100 de specialişti IT. „Pentru anul în curs, compania urmează să angajeze 100 de ingineri IT, specializaţi în tehnologii precum Java, .NET, JavaScript, Testare Manuală şi Automată, IT Security, Cloud, de nivel senior, dar şi intermediar”, au transmis reprezentanţii Computacenter. De asemenea, în următorii cinci ani reprezentanţii companiei estimează că echipa va număra 500 de specialişti IT.

Computacenter România, parte a grupului internaţional cu acelaşi nume, a intrat pe piaţa locală în 2021, la Cluj. Grupul operează în 70 de ţări şi are peste 17.000 de angajaţi la nivel global şi o cifră de afaceri de peste 6,3 miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO