Business Hi-Tech

Computaris România: Ţintim o creştere a afacerilor de 45% pentru 2019, la peste 47 milioane lei. Compania are în total o echipă de 150 de persoane în cele două sedii din Bucureşti şi Galaţi şi are în prezent 15 poziţii deschise pentru specialişti IT

Raluca Rusu, administrator Computaris România şi CEO pentru Computaris International

Raluca Rusu, administrator Computaris România şi CEO pentru Computaris International

Autor: Ioana Nita

31.10.2019, 19:00 852
Compania de origine britanică Computaris, specializată în dezvoltare software şi servicii de consultanţă în domeniu, a înregistrat în primele 9 luni ale acestui an venituri cu 40% mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2018 pe plan local, creşterea fiind susţinută de o nouă strategie de business orientată spre inovaţie şi dezvoltare în domeniul tehnologiilor de top. Astfel, Computaris România ţinteşte afaceri de peste 47 milioane lei la finalul acestui an.

„Pentru întreg anul 2019, estimăm o creştere a veniturilor de peste 45% faţă de anul trecut. Estimarea se bazează pe implementarea cu succes a noii strategii de business şi rezultatele pozitive obţinute până la acest moment din proiectele de inovaţie şi înaltă tehnologie furnizate clienţilor globali ai Computaris“, a declarat pentru ZF Raluca Rusu, administrator Computaris România şi CEO pentru Computaris International. Anul trecut, Computaris România SRL, subsidiara locală a Computaris International – parte a R Systems Group, a înregistrat o cifră de afaceri netă de 32,8 milioane lei (7 milioane euro), în creştere cu 4% faţă de 2017, marja de profit situându-se la 2%, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro