Business Hi-Tech

Conferinţa Apple 2018: Cel mai aşteptat moment al anului din industria hi-tech: Cum arată noul iPhone şi noul Apple Watch

Autor: Alex Ciutacu

12.09.2018, 16:03 3365

UPDATE: Apple a lansat noul iPhone Xs Max şi Xs, în două versiuni: 6,5 inci şi 5,5 inci, cu display Super Retina. 

Noile telefoane vin cu procesoare A12 bionic, primele din industrie de 7 nanometri. 

Cel de-al treilea iPhone lnasat de Apple,. cu o diagonală de 6,1 inci, Liquid Retina display. 

 

Apple va lansa în doar câteva ore următoarele modele iPhone în cadrul unuia dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului pe scena de smartphone-uri, iar TechCrunch relatează o informaţie legată de noile produse.

Platforma AllThings.how a surprins numele noilor modele de iPhone chiar pe webiste-ul oficial al companiei Apple. Potrivit publicaţiei online, Apple a actualizat noile produse în market-ul online, chiar înainte de a opri pagina Apple Store pentru a adăuga noile produse.

Liniile de cod din site-ul Apple care indicau spre noile produse au fost eliminate însă ele indicau că numele noilor modele vor fi iPhone Xs, Xs Max şi Xr, confirmând o parte din zvonurile din piaţă.

URMĂRIŢI AICI LIVE TRANSMISIUNEA 

Potrivit zvonurilor anterioare, Apple a îmbunătăţit modelul iPhone X, utilizând componente mai bune. În plus, faţă de această versiune de iPhone Xs, zvonurile susţineau că va fi lansat şi o versiune cu ecran de 6,5 inci, denumită iPhone Xs Max. Aceleaşi surse arată că Apple va înlocui modelul iPhone 8 cu iPhone Xr, un device cu ecran de 6,1 inci, cu display LCD şi cu un design inspirat de iPhone X.

Bazat pe liniile de cod citate de TechCrunch, iPhone Xs şi Xs Max vor fi disponibile în culorile gri, argintiu şi auriu, în versiuni de 64 GB, 256 GB şi 512 GB. Modelul iPhone Xr va fi valabil în culorile negru, alb, roşu, galben, coral şi albastru.

Fanii Apple au criticat o parte din zvonurile vehiculate anterior, care ar fi promovat doar modele cu ecran de tip edge-to-edge.

Mashable scria că Apple va introduce în toate modelele noi pe care le va lansa opţiunea de deblocare a ecranului prin tehnologia de recunoaştere facială, pe care a aplicat-o în premieră odată cu lansarea modelului iPhone X în toamna anului trecut. 

Pe 2 august grupul american Apple a devenit prima companie publică din SUA care era evaluată la 1 trilion de dolari. Astăzi compania lui Steve Jobs urmează să lanseze trei noi modele de iPhone, relatează Bloomberg.

Atunci, acţiunile Apple au crescut cu 2,8%, transformând gigantul tehnologic în prima companie americană care a atins această performanţă, chiar dacă iniţial a durat doar preţ de câteva minute. În total, în 2018, acţiunile Apple au crescut cu peste 20%.

La ce ar trebui să se aştepte fanii Apple în cea mai importantă zi a anului? La ora 22.00, Tim Cook va urca pe scena teatrului din Cupertino, California, pentru a vorbi despre planurile companiei cu privire la iPhone-uri şi Apple Watch pentru anul următor. În mod individual, fiecare nou telefon nu este un upgrade semnificativ, pentru că toate iPhone-urile vor arăta şi se vor comporta precum iPhone X, cu excepţia celor două versiuni mai mari: un model premium care va costa aproximativ 1.000 de dolari şi altul care va costa mai puţin.

Dincolo de lansările de iPhone-uri, gigantul american plănuieşte un întreg val de lansări pentru finalul anului, în care ar trebui să prezinte mai multe produse. 

Printre produsele noi pregătite de Apple se numără un nou încărcător wireless care poate alimenta simultan un iPhone, un Apple Watch şi o pereche de căşti AirPods. 

În plus, compania ar putea lansa un nou laptop low-cost cu ecran de 13 inchi care să îi succeadă modelului MacBook Air, o nouă serie de tablete iPadPro şi un nou minicomputer Mac.

 

Noul Apple Watch 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO