Business Hi-Tech

Conferinţa ZF Mobilio ’19. BT şi ING: Intrarea Apple Pay este evenimentul anului pe piaţa de plăţi mobile din România

Oana Ilaş, Banca Transilvania: Despre 2019 o să ne aducem aminte ca anul la finalul căruia toţi clienţii au la dispoziţie toată paleta de alternative de plată. 
Robert Anghel, ING România: Anul acesta se lansează Apple Pay - acesta este evenimentul anului în plăţi mobile

Oana Ilaş, Banca Transilvania: Despre 2019 o să ne aducem aminte ca anul la finalul căruia toţi clienţii au la dispoziţie toată paleta de alternative de plată. Robert Anghel, ING România: Anul acesta se lansează Apple Pay - acesta este evenimentul anului în plăţi mobile

Autor: Adrian Seceleanu

26.04.2019, 09:56 422

Câteva sute de mii de utilizatori de iPhone care sunt clienţi ai BT, ING sau Orange Money vor putea pentru prima oară să facă plăţi cu telefonul la POS-urile contactless.

Lansarea serviciului Apple Pay al gigantului american Apple, care va deschide posibilitatea pentru câteva sute de mii de români care folosesc un smartphone Apple (minimum iPhone 6) să plătească la comercianţi direct cu tele­fo­nul, reprezintă evenimentul anului pentru piaţa de plăţi cu mobilul din Ro­mânia, au declarat la conferinţa ZF Mo­bilio ’19 reprezentanţii Băncii Transil­vania şi ai ING, doi dintre cei mai mari jucători din piaţa bancară, care vor avea în portofoliu această facilitate.

„Anul acesta se lansează Apple Pay - acesta este evenimentul anului în plăţi mobile”, a declarat Robert Anghel, director mobile payments experience la ING România. „Ce am văzut în urma lan­sării care s-a întâmplat în Polonia a fost că în prima săptămână după lansarea Apple Pay s-au înrolat mai mulţi utilizatori decât într-un an de Google Pay. Într-o săptămână - un an”, a punctat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO