Business Hi-Tech

Conferinţa ZF Mobilio ’19. Oana Ilaş, BT: Vom integra în aplicaţia mobilă şi alte servicii de la alţi furnizori, agregarea este cuvântul de bază

Oana Ilaş, BT: În România există doar trei alternative de plată cu telefonul în acest moment, iar ponderea acestei metode de plată este undeva sub 2%.

Oana Ilaş, BT: În România există doar trei alternative de plată cu telefonul în acest moment, iar ponderea acestei metode de plată este undeva sub 2%.

Autor: Adrian Seceleanu

30.05.2019, 08:30 329

Banca Transilvania, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa bancară locală, are în plan să integreze în aplicaţia sa mobilă diferite servicii de la alţi furnizori ca parte a strategiei de diferenţiere pe piaţă.

„BT Pay nu este o aplicaţie pe care am lansat-o şi am pus-o frumos pe raft şi clienţii o accesează şi o lăsăm aşa. Credem foarte mult în complementaritate, nu doar la ni­velul instrumentelor de plată, care repre­zintă nivelul acela de igienă al aplicaţiei, ci la a integra inclusiv fintech-uri, alte companii, pentru că evident banca are resurse limitate, banca îşi va concentra resursele de dezvol­tare pe elementele de bază, care au legătură cu bankingul. Vedem însă foarte multe opor­tu­nităţi în piaţa de companii care răs­pund unor nevoi specifice şi care au su­cces în rândul clienţilor şi pe care luăm în con­si­de­rare să le integrăm. Am şi făcut paşi în direcţia aceasta, de colaborare cu fintech-uri“, a declarat în cadrul conferinţei ZF Mobilio ’19 Oana Ilaş, director pentru dez­voltarea şi mana­ge­mentul produselor de retail din cadrul Băncii Transilvania. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO