Business Hi-Tech

Connections Consult aduce doi oameni noi în echipa de management

Connections Consult aduce doi oameni noi în echipa de...

Autor: Adrian Seceleanu

22.11.2021, 00:00 301

Connections Consult SA, furnizor de servicii de transformare digitală, i-a recrutat în echipa de management pe Radu Marcu, care va ocupa funcţia de chief operating officer şi pe Decebal Dumitrescu pentru poziţia de chief financial officer.

“Radu Marcu vine cu o experienţă vastă (peste 15 ani) în gestionarea activităţilor de software development, în cadrul TotalSoft, dar şi în cadrul altor companii. Prin integrarea lui în cadrul echipei Connections, compania continuă dezvoltarea verticalei de custom software development. În activitatea sa de până acum, Radu Marcu a gestionat proiecte integrate pentru clienţi din România şi din alte pieţe, produse complexe şi echipe extinse de dezvoltare software şi produse. El va conduce operaţiunile de ofertare, delivery şi post-implementare ale echipei de dezvoltare software şi va face parte din management boardul grupului Connections”, conform companiei. „Decebal Dumitrescu, noul  chief financial officer, este absolvent al Northwood University SUA, şi are o diplomă de MBA de la Sheffield University, Marea Britanie. Decebal Dumitrescu are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul financiar şi al consultanţei financiare. 

A deţinut funcţii de management în companii multinaţionale (PwC, General Electric, Philip Morris, Avis) şi în cadrul fondului de investiţii alternative SIF2. În cariera sa a lucrat, printre altele, în proiecte de implementare ERP, proiecte de restructurare financiară, de fundraising şi de modificare a legislaţiei fiscale.” Connections Consult are peste 300 de angajaţi, birouri în Bulgaria şi Serbia şi reprezentanţi de vânzări în Germania şi Arabia Saudită.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO