Business Hi-Tech

Consiliul Judeţean Dâmboviţa va achiziţiona un sistem de plăţi electronice pentru 1,4 mil. euro

Autor: Ştefan Vrabie

01.08.2011, 00:00 112

Consiliul Judeţean Dâmboviţa va organiza în această lună olicitaţie pentru a cumpăra un sistem de plată electronic pentruautomatizarea serviciilor de impozitare şi taxe locale cătrecontribuabilii judeţului, valoarea contractului fiind estimată la5,8 milioane de lei (aproximativ 1,4 milioane de euro), potrivitunui anunţ de participare publicat pe site-ul e-licitatie.ro pedata de 30 iulie.

Pe lângă echipamentele şi dotările necesare pentru implementareaproiectului precum pachetele software, sistemele informatice şiservere, instituţia va mai achiziţiona licenţele necesare,aplicaţii, servicii de configurare şi implementare a bazelor dedate, migrarea şi integrarea diverselor structuri de dateexistente, dezvoltarea conţinutului digital iniţial, servicii deanaliză şi servicii de realizare şi configurare a reţelei LAN.

Consiliul judeţean va mai organiza şi cursuri de formareprofesională pentru acest proiect. Desfăşurarea proiectului va fipe o perioadă de opt luni de la data atribuirii contractului,finanţarea fiind asigurată din bugetul Consiliului JudeţeanDâmboviţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO