Business Hi-Tech

Consola portabilă Nintendo 3DS, disponibilă acum în magazinele din România

Consola portabilă Nintendo 3DS, disponibilă acum în magazinele din România

Autor: Ştefan Vrabie

27.03.2011, 23:45 94

TNT Games, distribuitor oficial Nintendo în România, a lansatsăptămâna trecută pe piaţa locală noua consolă portabilă Nintendo3DS la preţul de 1.299 lei. Este primul gadget de pe piaţă cutehnologie autoscopică 3D, mai exact un ecran ce redă imaginitridimensionale ce pot fi văzute fără ajutorul unor ochelarispeciali. Momentan, în România sunt doar cinci jocuri 3Dcompatibile cu noua consolă, la preţul de 279 de lei fiecare.

Consola are două ecrane. Cel din partea de jos, de 3 inchi, estefolosit de jucători pentru a controla jocul, în timp ce pe ecranulde sus, de 3,53 inchi, pot fi urmărite imaginile în format 3D.Nintendo, companie japoneză, este unul dintre cei mai mariproducători de console din lume, cu peste 130 de milioane deunităţi vândute începând cu 2004. TNT Games a importat momentan 200de console 3D, a declarat Mike Stegaru (foto), directorul demarketing al TNT Games.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO