Business Hi-Tech

Contractele cu statul au dus rulajul Omnilogic la 200 de milioane de dolari, spune Gabriel Marin

Autor: Roxana Cristea

23.03.2011, 23:40 236

Omnilogic, companie care distribuie şi furnizează servicii IT, aînregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 200 de milioane dedolari, mai mare cu peste 60% faţă de 2009, a declarat GabrielMarin, directorul general. Acum doi ani compania a avut o cifră deafaceri cuprinsă între 110 şi 120 de milioane de dolari. "Anultrecut am finalizat mai multe proiecte, printre care şi acela princare a fost introdus paşaportul biometric", a declarat Marin.

Omnilogic a câştigat şi mai multe contracte la operatorul de statRadiocom, doar unul dintre ele având o valoare de aproape 40 mil.euro. Pentru anul curent, Marin spune că nu poate face estimări:"Piaţa este absolut impredictibilă în acest an, în zona privatăavem parte de o reducere masivă de cheltuieli". Şeful Omnilogic amai precizat că marja de profit a companiei a fost de 1-1,5% şi căfirma a concediat în ianuarie 10% din angajaţi, rămânând cuaproximativ 90 de oameni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO