ZF 24

Cosmote isi mentine obiectivul de a obtine in acest an profit operational

19.03.2008, 22:00 17

Cosmote, al treilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, isi mentine obiectivul stabilit anterior de a obtine in acest an profit operational, pe fondul atingerii unei cote de 16% din piata la finele anului trecut si al majorarii numarului de clienti cu abonament.

"Succesul penetrarii initiale a segmentului de abonati, impreuna cu majorarea continua a bazei de clienti pe parcursul semestrului al doilea din 2007 au limitat oportunitatea de a raporta o imbunatatire semnificativa a EBITDA anul trecut. Totusi, compania estimeaza ca strategia de atragere de clienti va avea rezultate favorabile in acest an, conducand la tintirea unui profit EBITDA, avand in vedere cresterea veniturilor de baza", se arata in raportul companiei elene.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce profit si ce pierderi a inregistrat compania anul trecut in comparatie cu alti ani si ce relatie exista cu Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO