Business Hi-Tech

Cosmote lansează două telefoane sub brandul propriu

Cosmote lansează două telefoane sub brandul propriu

Autor: Magraon Andreea

28.02.2011, 13:24 195

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, alansat telefoanele Joy şi Sense, sub brandul Cosmote, disponibilela preţuri ce încep de la 1 leu, au anunţat reprezentanţiicompaniei. Este prima dată când Cosmote lansează telefoane subbrandul propriu, ceilalţi jucători de pe piaţă - Orange şi Vodafone- având deja în ofertă astfel de dispozitive.

Joy este un telefon cu ecran de 2,8 inci, tastatură QWERTY. Areconectivitate Wi-Fi, Bluetooth şi USB, şi include GPRS şi EDGE. Deasemenea, terminalul are o cameră foto de 2 megapixeli cu opţiunede filmare, respectiv radio cu RDS. Telefonul are o capacitate destocare de până la 8GB pe cardul de memorie extern, suplimentarfaţă de memoria internă de 70MB. Bateria are o autonomie de 35 deore de ascultat muzică şi până la 9 ore de convorbire.

Sense are un ecran de 2,8 inci, conectivitateWi-Fi, USB,respectiv compatibilitate GPRS şi EDGE. Are o cameră foto de 2mexapixeli cu opţiune de filmare, respectiv radio cu RDS. Bateriaoferă o autonomie de peste 600 de ore în aşteptare, sau 35 de orede de ascultat muzică sau până la 9 ore de convorbire.

Cosmote Joy este disponibil la preţuri începând de la 1 leu cuabonamentul Cosmote Perfect pentru Tine de la 17,48 euro, sau lapreţul de 359 de lei (TVA inclus), fără conectare. De asemenea,Cosmote Sense poate fi achiziţionat tot la preţul de 1 leu cuabonamentul Cosmote Perfect pentru Tine începând de la 10,79 euro,sau la 299 de lei (TVA inclus) fără conectare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO