Business Hi-Tech

Cosmote lansează o aplicaţie pentru reîncărcarea cartelelor pre-pay

Foto Silviu Matei

Foto Silviu Matei

Autor: Adrian Seceleanu

27.01.2014, 21:21 728

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat Cosmote Recharge, o aplicaţie pentru smartphone-uri care utilizează platformele software Google Android sau Apple iOS care le permit clienţilor să cumpere credit pentru un număr de telefon Cosmote preplătit.

„Cosmote Recharge nu necesită crearea unui cont, iar reîncărcarea se realizează rapid, prin introducerea în aplicaţie a numărului de telefon Cosmote care urmează a fi reîncărcat şi a sumei dorite (între 5 şi 100 de euro), plata aferentă făcându-se prin intermediul unui card bancar de debit sau credit”, potrivit companiei.

Numerele de telefon al căror credit va fi reîncărcat prin aplicaţie până la data de 15 februarie 2014 vor primi 500 de minute în reţea, iar cele reîncărcate până la data de 6 februarie primesc, în plus, şi acces timp de o lună la aplicaţia RadarMe powered by Cosmote. 

„Prin lansarea aplicaţiei Cosmote Recharge, le oferim clienţilor noştri o opţiune nouă şi convenabilă de reîncărcare: (…) fiul care lucrează în străinătate sau în alt oraş din România poate efectua o reîncărcare a creditului pentru tatăl său”, a spus Olaf Lausen, Chief of Staff & Business Development Director Romania.

Aplicaţia este compatibilă cu telefoanele care utilizează sistemul de operare Android 2.2 (sau mai recent) şi iOS 4.0 (sau mai recent) şi poate fi descărcată gratuit din Play Store şi App Store.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.01.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO