Business Hi-Tech

Counter-Strike: Global Offensive va fi lansat pe 21 august. De unde poate fi precomandat şi cât costă

Counter-Strike: Global Offensive va fi lansat pe 21 august. De unde poate fi precomandat şi cât costă

Autor: Claudiu Ilioiu

09.08.2012, 15:11 1652

ComputerGames.ro, unul dintre cele mai importante site-uri de jocuri din România a dat startul precomenzilor pentru cel mai aşteptat joc al anului, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). Acesta urmează să fie lansat oficial pe data de 21 august, dar poate fi precomandat începând de miercuri, în exclusivitate pentru România, prin intermediul magazinului online al companiei, potrivit unui comunicat.

"Noi vom acoperi 18 ţări din Europa de Est, dar şi Grecia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. Pentru toţi fanii din România interesaţi de Counter-Strike: Global Offensive, venim cu o ofertă specială - preţul noului joc este de 10 euro (fără TVA), disponibil prin toate metodele moderne de plată (SMS, card etc.), iar codul de acces va fi trimis prin e-mail, pe data de 20 august", a declarat Silviu Stroie, General Manager ComputerGames.ro şi preşedinte al Professional Gamers League (PGL).

Stroie a adăugat că toate update-urile viitoare ale jocului vor fi gratuite.

Referitor la estimările în ceea ce priveşte vânzările de licenţe CS: GO în România, Silviu Stroie mizează pe 50.000 de unităţi, în perioada de precomandă de 14 zile.

"Counter-Strike este cel mai jucat din România, având, la ora actuală, peste 400.000 de jucători activi. De aceea, mă aştept ca noua versiune să fie bine primită de iubitorii de sport electronic şi să aducă vânzări considerabile, chiar din perioada de precomandă", a explicat General Manager-ul ComputerGames.ro.

Counter-Strike: Global Offensive a început să fie dezvoltat începând cu finalul anului 2010 şi este al patrulea joc din serie, după Counter-Strike, Counter Strike Condition Zero şi Counter-Strike Source. Acesta va fi disponibil pentru PC, Mac, PlayStation Network şi Xbox LIVE Arcade.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO