Business Hi-Tech

Cristi Sălceanu, country manager, Bolt România: Avem 52 de posturi vacante pentru diviziile de software engineering, analytics, product & design şi altele. În 2023 urmărim să ne extindem în cât mai multe zone şi localităţi din România

Cristi Sălceanu, country manager al Bolt România: Anul 2022 a fost unul foarte bun pentru Bolt România, am avut şase lansări noi pe segmentul ride-hailing, iar acum suntem prezenţi în 28 de oraşe din ţară.

Cristi Sălceanu, country manager al Bolt România: Anul 2022 a fost unul foarte bun pentru Bolt România, am avut şase lansări noi pe segmentul ride-hailing, iar acum suntem prezenţi în 28 de oraşe din ţară.

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.01.2023, 12:00 3458

În cadrul Bolt România lucrează în prezent o echipă de aproximativ 270 de persoane În 2022, Bolt România a înregistrat un volum de peste 2,5 milioane de utilizatori unici pentru serviciile de ride-hailing.

Compania estoniană Bolt, care oferă pe piaţa locală servicii de transport alternativ (ride-hailing) dar şi o aplicaţie de comandă de mâncare (Bolt Food) şi de închiriere de trotinete electrice plus un mini- supermarket online (Bolt Market), cu o echipă de aproximativ 270 de persoane la nivel naţional, caută să recruteze peste 50 de specialişti pentru diviziile de software engineering, analytics, product & design şi altele, a spus pentru ZF Cristi Sălceanu, country manager, Bolt România. De asemenea, planurile pentru anul 2023 vizează extinderea la nivel naţional.

„În 2022 Bolt România a avut şase lansări noi pe segmentul ride-hailing (Piatra Neamţ, Bistriţa, Târgu Jiu, Tulcea, Focşani, Botoşani şi Valea Prahovei), iar acum suntem prezenţi în 28 de oraşe din ţară. În 2023 urmărim să ne consolidăm poziţia de lider naţional pe piaţa serviciilor de ride-hailing, micromobilitate şi delivery, dar şi să ne extindem în cât mai multe zone şi localităţi din România“, a spus Cristi Sălceanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO