Business Hi-Tech

Cristian Popescu, CEO-ul SAP România, la ZF Live: Pentru ca economia să repornească, ar trebui să se asigure funcţionarea neîntreruptă a sectoarelor esenţiale – sănătate, administraţie publică, utilităţi, comunicaţii, transport şi agricultura

Autor: Ramona Cornea

09.04.2020, 15:51 58

Cristian Popescu, CEO-ul companiei SAP România, subsidiara locală a producătorului german de soluţii software de business - unul dintre cei mai puternici jucători europeni din industria de tehnologie, a vorbit în cadrul emisiunii ZF Live despre măsurile necesare pentru ca economia locală să repornească, în contextul pandemiei de COVID-19.

”Pentru ca economia să repornească, ar trebui să se asigure funcţionarea neîntreruptă a sectoarelor esenţiale – sănătate, administraţie publică, utilităţi, comunicaţii, transport şi agricultura. În aceste zone, cred că Guvernul ar trebui să acţioneze preponderent. Ar trebui să vină dinspre Guvern un ghidaj despre startul gradual al sectoarelor în funcţie de zona de risc, în funcţie de regiune. Pentru a reporni economia cred că este foarte important să fim ghidaţi precis şi să se facă respectate protocoalele de siguranţă. Încă sunt locuri în care nu este foarte precis ghidajul. Cred că fiecare companie trebuie să aibă un plan realist în ceea ce priveşte criza, să decidă şi să acţioneze rapid. Astăzi, perfecţiunea este duşmanul vitezei, iar noi luptăm cu cineva care este foarte rapid şi trebuie să ne adaptăm. Cred că este importantă comunicarea permanentă cu angajaţii”, a spus Cristian Popescu.

 
AFACERI DE LA ZERO