Business Hi-Tech

Cristian Prichea, noul country manager al Spark România: Până la sfârşitul anului estimăm că numărul de clienţi activi va depăşi 55.000. Atacăm şi sectorul corporate

Cristian Prichea, noul country manager al Spark România: Ne aşteptăm la o creştere a solicitărilor pe care le primim din partea sectorului corporate.

Cristian Prichea, noul country manager al Spark România: Ne aşteptăm la o creştere a solicitărilor pe care le primim din partea sectorului corporate.

Autor: Alexandra Cepăreanu

05.10.2022, 12:00 256

În prezent, Spark România are o flotă de peste 500 de vehicule şi 50.000 de utilizatori activi.

Compania lituaniană Spark, care şi-a început activitatea în Bucureşti în 2019 şi care oferă un serviciu de tip car-sharing pentru închiriere de maşini electrice prin intermediul unei aplicaţii mobile, estimează o creştere de circa 10% a numărului de clienţi, pe parcursul anului 2022, şi are în plan să îşi dezvolte mai mult serviciile în zona corporate, a spus într-un interviu pentru ZF Cristian Prichea, noul country manager al Spark România. În prezent, Spark România numără 50.000 de utilizatori activi şi deţine o flotă de peste 500 de maşini electrice.

„Până la sfârşitul anului 2022, ne aşteptăm ca numărul de clienţi activi să depăşească 55.000, iar dacă până în prezent atenţia noastră a fost concen­trată exclusiv pe clienţi privaţi, în pe­ri­oada următoare ne vom concentra şi pe sectorul corporate - în contextul întârzierilor mari la livrarea vehicule­lor noi cauzate de criza semiconduc­torilor, dublată de creşterea preţu­rilor la carburanţii tradiţionali. Astfel, pe măsură ce companiile devin mai preocupate de impactul pe care îl au asupra mediului, ne aşteptăm la o creştere a solicitărilor pe care le primim din partea sectorului corpo­rate“, a spus Cristian Prichea. El a preluat noua funcţie în luna august a anului în curs.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO