Business Hi-Tech

Cu bani din SUA, hub-ul tech Silicon Forest din Cluj investeşte 200.000 euro pentru deschiderea celei de-a doua locaţii

GABRIEL RUSU, Silicon Forest: În primul an de activitate al hub-ului încasările lunare s-au ridicat la aproximativ 25.000 de euro.

GABRIEL RUSU, Silicon Forest: În primul an de activitate al hub-ului încasările lunare s-au ridicat la aproximativ 25.000 de euro.

Autor: Ioana Nita

22.08.2019, 09:00 2654

Silicon Forest, spaţiul de coworking şi hub de tehnologie fondat anul trecut în Cluj-Napoca, a investit 200.000 de euro pentru deschiderea celei de-a doua locaţii, în acelaşi oraş, aceasta având o suprafaţă de 1.200 mp şi fiind situată într-o clădire de lângă Parcul Central din Cluj-Napoca.

„Deschiderea celei de a doua locaţii este planificată pentru finalul lunii septembrie 2019, cu o investiţie care se ridică la aproximativ 200.000 euro. Aceste fonduri au fost obţinute de la investitori din Statele Unite. Cu unii dintre aceştia avem deja o colaborare mai lungă, iar unii ni s-au alăturat cu ocazia acestui nou proiect“, a declarat pentru ZF Gabriel Rusu, cofondator al Silicon Forest.

El împreună cu doi investitori americani, Boaz Gilad, founder şi CEO al Brookland Capital şi Guy Praisler, CEO al Dine Market, au înfiinţat hub-ul, dedicat în principal industriei IT&C, în iunie anul trecut tot în urma unei investiţii de 200.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO