Business Hi-Tech

Culmea birocratiei: Hugo Chavez a angajat 200 de oameni care sa administreze contul sau Twitter

Culmea birocratiei: Hugo Chavez a angajat 200 de oameni care sa administreze contul sau Twitter
09.05.2010, 15:04 23

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, si-a propus sa devina celmai important utilizator de Twitter din tara sa, chiar dacaanterior considera acest serviciu drept "o unealta a terorii".Liderul a decis astfel sa angajeze in acest scop 200 de oameni caresa raspunda la tweet-urile sale, conform Associated Press.

Chavez ("Presidente de la República Bolivariana deVenezuela. Soldado Bolivariano, Socialista y Antiimperialista",conform biografiei sale) are in prezent 249.388 de adepti care iiurmaresc tweet-urile (mesaje scurte de 140 de caractere ce pot fitransmise prin serviciul de microblogging Twitte) fiind inclus siin 7.936 de liste.

Intr-un interviu acordat televiziunii publice, preseditnelevenezuelean a declarat ca in ciuda criticilor primite, el consideraca serviciul de microblogging este o forma buna de a intra incontact cu lumea. De asemenea, presedintele a numit Twitter "o armace trebuie sa fie folosita si de revolutie".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO