Business Hi-Tech

Cum a lansat RCS&RDS serviciile IPTV în Bucureşti: miercuri s-a luat decizia, iar vineri se uita lumea la televizor

Autor: Adrian Seceleanu

31.01.2011, 14:31 561

Compania românească RCS&RDS, controlată deomul de afaceri orădean Zoltan Teszari, a instalatîn doar trei zile echipamentele necesare lansării în teste a platformeiIPTV DigiPlay, potrivit relatărilor publicatepe internet de membri ai echipei tehnice care participă laimplementarea la nivel naţional a proiectului.

"Nici nu ai idee ce desfăşurare de forţe a pus la bătaieRCS. Când s-a zis: daţi drumul la Bucureşti eramiercuri. Astăzi este vineri şi se uită lumea la televizor",relatează, pe forumul Softpedia, unul dintreoamenii implicaţi în poroiectul IPTV alRCS&RDS. Potrivit datelor de pe site, coroborate cuinformaţiile furnizate de call-centerulRCS&RDS, cele relatate pe site au avut loc săptămânatrecută. Duminică, 30 ianuarie, operatorii de la call-center-ul dinBucureşti al RCS&RDS spuneau căsistemul IPTV a fost lansat "în urmă cu două zile"şi ofereau deja instrucţiuni privind modalitatea de a obţineserviciul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO