Business Hi-Tech

Cum arată businessul nemţilor de la About You în primul an pe piaţa din România: venituri de 100 mil. euro şi peste trei milioane de articole vândute

Tarek Müller, co-fondator şi co-CEO la About You

Tarek Müller, co-fondator şi co-CEO la About You

Autor: Cristina Bellu

01.10.2020, 15:05 2048

Retailerul online de fashion About You din Hamburg, finanţat de grupurile de retail Otto din Germania şi Bestseller din Danemarca, a obţinut venituri de peste 100 mil. euro în primul an de la intrarea oficială pe piaţa locală, reuşind în acest interval să vândă peste 3 milioane de articole, din aproape 800 de branduri deţinute în portofoliu.  

„Primul an pe piaţa din România a fost unul extraordinar (...) Vedem mult potenţial de dezvoltare în perioada următoare şi ne propunem să devenim lideri pe segmentul magazinelor online de fashion din România”, spune Tarek Müller, co-fondator şi co-CEO la About You.

Campania de marketing desfăşurată de companie odată cu lansarea în România a crescut popularitatea brandului pe piaţa locală la peste 79%, retailerul urmând să se concentreze în perioada următoare pe campaniile derulate  mai mult pe  canalele care încurajează comunicarea directă cu consumatorii.

Principalul competitor al About You din România este Fashion Days, cel mai mare retailer online de fashion de pe piaţa locală, care face parte din grupul eMAG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO