Business Hi-Tech

Cum poate ajunge aplicaţia unei firme locale pe smart TV-urile marilor producători

Cum poate ajunge aplicaţia unei firme locale pe smart...

Autor: Ioana Nita

15.10.2015, 00:05 406
Companiile care au în plan să dezvolte aplicaţii pentru televizoarele inteligente – o piaţă aflată în prezent în plină dezvoltare - au la dispoziţie mai multe surse de venit, în funcţie de mo­delul de business ales: aplicaţii acce­sibile pe bază de subscripţie sau gratuit.
 
Producătorii de televizoare inte­li­gente le oferă dezvoltatorilor un kit care le permite să creeze aplicaţii com­patibile cu sistemul de operare al smart TV-urilor. Odată dezvoltate, aplicaţiile TV sunt testate de pro­ducătorii de televizoare, iar apoi listate în ma­gazinul propriu de aplicaţii TV.
 
„Există o paletă largă de surse de venit, iar acestea diferă de la o aplicaţie la alta - plata pentru conţinut multi­media, diverse achiziţii (în special în cadrul jocurilor - de ex. vieţi, resurse etc.), publicitate în cadrul aplicaţiei“, a explicat Florin Stoean, trade marketing manager TV în cadrul Sony România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO