Business Hi-Tech

Cum puteţi crea video-uri narate direct pe iPhone

Cum puteţi crea video-uri narate direct pe iPhone

Autor: Ştefan Stan

29.09.2013, 20:41 204

O nouă aplicaţie pentru iPhone, numită Shadow Puppet, ajută utilizatorii să genereze video-uri de tutoriale narate sau galerii foto narate, direct din telefon, scrie Mashable.

Utilizatori trebuie să selecteze imaginile din galeria foto a telefonului, să le pună în ordinea în care doresc să fie afişate şi să folosească înregistrarea de sunet din smartphone pentru a nara diapozitivele. După aceasta, creatorii pot trimite mai departe video-urile, numite Puppets (păpuşi) direct pe reţelele de socializare sau blog-uri.

Aplicaţia s-a lansat săptămâna trecută, împreună cu iOS 7. Creatorii Carl Sjogreen şi Adrian Graham au spus că au vrut să dezvolte o aplicaţie utilă, dar şi practică, care să ajute utilizatorii să împărtăşească momente importante din vieţile lor. 

Carl Sjogreen a dat un exemplu din viaţa personală şi a spus că nepoata lui nara video-uri făcute prin unirea unor fotografii, iar apoi le trimitea bunicii ei.

Momentan, aplicaţia este disponibilă numai pentru iOS. Utilizatorilor nu le este permisă folosirea muzicii din iTunes în video-uri, deşi unele persoane au folosit pe fundal unele melodii, a declarat Sjogeren.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO