Business Hi-Tech

Cum se luptă Telekom Mobile să atragă clienţi: smartphone-uri Samsung, Xiaomi şi Huawei din gama medie la pachet cu abonamente pe doi ani

Cum se luptă Telekom Mobile să atragă clienţi:...

Autor: Adrian Seceleanu

21.11.2022, 00:01 409

Telekom Mobile, numărul patru pe piaţa locală de telefonie mobilă, se va lupta să atragă clienţi în sezonul cheie de vânzări de la finele anului prin abonamente care au incluse şi smartphone-uri Samsung, Xiaomi şi Huawei.

Astfel, abonamentul cu un cost de 9 euro pe lună include şi un smartphone Samsung Galaxy A04s, abonamentul de 14 euro pe lună - Samsung Galaxy A23 5G, Xiaomi Redmi Note 11 sau Huawei Nova y90 iar cel de 18 euro pe lună Xiaomi Redmi Note 11 Pro sau Samsung Galaxy A33 5G. Telefoanele sunt oferite fără costuri suplimentare dacă utilizatorul vine cu numărul din altă reţea sau dacă îşi reînnoieşte abonamentul pe doi ani de zile.

Telekom are în ofertă şi telefoane mai scumpe, dar acestea pot fi achiziţionate cu un cost suplimentar pe lună sau în rate. La 30 septembrie 2022, Telekom Mobile avea 4,08 milioane de abonaţi şi utilizatori de cartele preplătite, în creştere cu 13,3% faţă de 30 septembrie 2021. Numărul de abonamente era de 1,82 milioane.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO