Business Hi-Tech

Cyber Smart Defence şi-a dublat afacerile în 2018, ajungând la 2,8 mil. lei din securitate cibernetică pentru companii

Mădălin Dumitru

Mădălin Dumitru

Autor: Ioana Nita

09.01.2019, 00:04 705

Compania locală Cyber Smart Defence (CSD), specializată în furnizarea de soluţii de securitate cibernetică, şi-a dublat cifra de afaceri în 2018, la 2,8 milioane lei, conform datelor anunţate de reprezentanţii CSD. 

Compania, controlată de antreprenorul român Mădălin Dumitru, gestionează probleme de securitate cibernetică pentru companii locale sau multinaţionale precum Orange, Carrefour, Ţiriac Holding, Fildas Group, Gothaer Asigurări, LibraBank sau Emirates Airlines. 

„Securitatea cibernetică este o zonă extrem de sensibilă pentru companii, oricine este vizat de un atac cibernetic cu efecte devastatoare. Noi încă nu am întâlnit niciun client la care să nu găsim măcar o problemă de securitate. Cu cât managerii înţeleg această realitate, cu atât mai protejate sunt companiile şi clienţii lor“, a declarat Mădălin Dumitru, CEO-ul Cyber Smart Defence. El mai este implicat în alte două firme – Biznet SRL şi Stamadvic SRL, care, împreună cu Cyber Smart Defence, au avut în total afaceri de 2,3 mil. euro (10,7 mil. lei), potrivit datelor furnizate de grup. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO