Business Hi-Tech

Dai-Tech, care deţine brandul nJoy de echipamente şi soluţii IT&C, afaceri de 5 mil. euro în 2021, plus 47%. „Vizăm accesarea de noi surse de finanţare, fie de tip private equity, fie prin listarea pe Bursa de Valori Bucureşti”

Adorian Demeter, fondator şi General Manager al Dai-Tech

Adorian Demeter, fondator şi General Manager al Dai-Tech

Autor: Alexandra Cepăreanu

05.04.2022, 10:27 85

Dai-Tech SA, care deţine brandul românesc nJoy de echipamente şi soluţii IT&C de protecţie a echipamentelor electrice şi electronice, lider pe piaţa autohtonă de UPS (sisteme neîntreruptibile de alimentare cu energie), a înregistrat anul trecut afaceri de peste 25 milioane de lei (5 milioane de euro), în creştere cu 47% faţă de anul 2020, primul an impactat de pandemie, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Am înregistrat vânzări foarte bune ale produselor nJoy, atât în ţară, cât şi pe celelalte pieţe unde suntem prezenţi, iar evoluţia pieţei globale ne oferă motive să fim optimişti în continuare. Dacă ne gândim la industrii de vârf, pentru care o secundă fără alimentare electrică poate duce la pagube considerabile, până la faptul că tot mai mulţi oameni lucrează de acasă şi au nevoie permanent să fie conectaţi la o sursă de energie, putem realiza rolul echipamentelor de tipul celor produse de noi în asigurarea unei nevoi vitale”, a spus Adorian Demeter, fondator şi General Manager al Dai-Tech.

De asemenea, compania înfiinţată în 2001, are în plan şi atragerea unei surse de finanţare, fie de tip private equity, fie prin listarea pe Bursa de Valori Bucureşti.

„Atragerea unui investitor strategic în acţionariat, preferabil cu know-how în dezvoltarea companiilor industriale, ar accelera ritmul de creştere, pe o piaţă cu multe oportunităţi.”

Sub brandul nJoy, compania produce echipamente electrice şi soluţii de back-up electric, care pot fi folosite atât de utilizatorii casnici, dar şi pentru orice tip de arhitectură electrică complexă, pentru spaţii de birouri, rezidenţiale, comerciale sau industriale. De asemenea, compania poate asigura suport în orice etapă a procesului de producţie, de la schiţa de produs până la integrarea soluţiei în mediul propriu-zis, oferind produse la standarde de calitate înalte, la preţuri competitive.

„Produsele noastre sunt destinate să protejeze echipamentele electronice în situaţia unei căderi de curent de durată scurtă sau medie, provocate fie de furtuni, fluctuaţii majore de tensiune sau pene de curent. Am creat sute de produse care au la bază tehnologii de ultimă oră, respectând cele mai înalte standarde internaţionale de calitate şi sustenabilitate”, a mai spus Adorian Demeter.

Dai-Tech optimizează continuu producţia proceselor, folosind tehnologii prietenoase cu mediul şi reciclând deşeurile. În 2020, potrivit ultimelor date publice, în cadrul companiei lucra o echipă de şapte persoane.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO