Business Hi-Tech

Dan Bulucea, Google: Dacă nu continuăm să investim în tinerii valoroşi riscăm să ne pierdem unul dintre atuuri

Foto: Silviu Matei

Foto: Silviu Matei

Autor: Alexandru Matei

18.11.2013, 15:25 241

România ar trebui să îşi folosească mai bine avantajele, în special capacitatea intelectuală a tinerilor şi ar trebui să se focalizeze pe ceea ce ştie să facă cel mai bine, consideră Dan Bulucea, country manager  Google România, invitat la evenimentul „15 ani de la lansarea Ziarului Financiar: România 1998, 2013, 2028”.

„Este vorba de capacitatea intelectuală. Ar trebui să jucăm puţin pe atuu-urile noastre. Ar trebui să ne focalizăm pe ce ştim să facem foarte bine”, a declarat Bulucea.

Alte declaraţii făcute de Dan Bulucea:

„Google înlesneşte cumva aceesul la conţinut. În mod cert sunt optimist. Dincolo de ce se întamplă în România, în ciuda tuturor obstacolelor, România cumva se miscă înainte. Dar optimismul vine mai degrabă din percepţia pe care o are România. Este una deosebit de favorabilă. Avem multe atuu-uri. Suntem în top la viteza de broadband”.

„Secolul 21 este considerat a fi unul al microcorporaţiilor care pot face diferenţa.”

„Aş puncta însă faptul că dacă nu continuăm să investim în aceşti tineri valoroşi, s-ar putea să pierdem şi acest atuu.”

“România s-a situat pe locul 2 ca total de studenţi care au participat la competiţii internaţionale”. 

“Ceea ce este valoros nu este modul cum distribuim informaţia, ci conţinutul  şi de aceea vă urez să continuaţi la fel”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO