Business Hi-Tech

Dan Ostahie, Altex: Campania de Black Friday, între 21 şi 25 noiembrie

Dan Ostahie, Altex: Campania de Black Friday, între 21 şi 25 noiembrie

Dan Ostahie, preşedinte şi CEO al Altex: Ştim profilul consumatorului român, iar reducerile vor fi aplicate la unele produse care fac parte din familii de maxim interes pentru consumatori. Foto Mihai Dascalescu

Autor: Adrian Seceleanu

22.11.2012, 18:02 2956

Altex România, cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice şi produse IT de pe piaţa locală după cifra de afaceri, va avea în fiecare zi din perioada 21-25 noiembrie reduceri la diferite categorii de produse şi nu doar în ziua de Black Friday - pe 23 noiembrie, a declarat pentru ZF Dan Ostahie, preşedinte şi CEO al companiei.

"Am demarat deja campania de Black Friday din data de 21 noiembrie, cu reduceri de până la 50% pentru diferite electrocasnice. Campania va avea loc în perioada 21-25 noiembrie, cu reduceri la toate categoriile de produse: IT, televizoare, electrocasnice mari, smartphone-uri, electrocasnice mici, entertainment şi gaming", a spus Ostahie. "Ştim profilul consumatorului român, iar reducerile vor fi aplicate la unele produse care fac parte din familii de maxim interes pentru consumatori", a adăugat el.

Ostahie a precizat că în data de 22 noiembrie, spre exemplu, compania va avea în ofertă un laptop şi două modele de televizoare la un preţ redus cu aproximativ 30%. "Mâine (joi - n. red.), spre exemplu, vom avea în ofertă un laptop HP cu un preţ redus cu 30%, şi un televizor Samsung şi un altul Philips, care vor avea de asemenea un preţ mai mic cu aproximativ 30%. Dar acestea sunt doar nişte exemple, gama de promoţii va fi mult mai mare iar în unele cazuri reducerile ajung până la 70%."

Clienţii Altex vor putea achiziţiona produsele atât din magazinele clasice, cât şi din magazinul online al companiei, a precizat Dan Ostahie. El a adăugat că reducerile cele mai mari vor fi în ziua de 23 noiembrie. "Avem stocuri pregătite, iar de vineri vom intra cu un pachet mai extins de promoţii", a spus Dan Ostahie.

Altex România se aşteaptă la vânzări de 5 mil. euro cu ocazia evenimentului de shopping "Black Friday", cu 10% mai mari decât în anul precedent.

Compania se aşteaptă ca valoarea medie a facturii pentru data de 23 noiembrie să se situeze în jurul valorii de 2.700 lei.

Echipa Altex România se aşteaptă la o creştere de 10 ori a traficului din magazine şi de 7 ori a celui online în ziua de 23 noiembrie 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO